DE LIGGING

Landelijk, maar toch snel in de steden

Het gemoedelijke Ophemert ligt in de Betuwe, met schilderachtige vergezichten over het rivierlandschap van de Waal. Tussen de dijk en de Waal ligt een struinroute, waar je via onverharde paden, over strandjes, door weilanden en langs wilgenbossen prachtige wandelingen kunt maken.

Ook op de fiets is het hier eindeloos genieten. Zo voert De Betuweroute je langs fruitboomgaarden, met in de lente een wit-roze bloesemdeken en in de zomer bomen die volhangen met fruit. Ophemert is goed bereikbaar via het openbaar vervoer. Bovendien bevinden Geldermalsen en Tiel, met een groot aanbod van winkels, restaurants en culturele activiteiten zich dichtbij.

Een rijke omgeving!

Zo in de natuur van natuurgebied 'De Steendert'

Gezellig winkelen of uit eten in Tiel

Vanuit huis fiets je de Betuwe route

Een rijke historie, om de hoek in Buren

DE LIGGING

Wat wordt jouw plek in Het Slingerbos

De woningen zijn gesitueerd aan de oostzijde van Ophemert, tussen de Molenstraat in het noorden en de Waalbandijk in het zuiden. Er zijn drie woonsferen in Het Slingerbos. Ze hebben een dorps en landelijk karakter en ieder woningtype heeft zijn eigen bouwstijl en uitstraling. Voor de architectuur van deze woningen is een duidelijke relatie te vinden met de landelijke bouwstijl in de buurt.

GALLERY

De omgeving van Het Slingerbos is prachtig!

Op de fiets langs de rivier de Waal, een bezoek aan het kasteel, een gezellig terrasje pakken in Tiel, gezellig winkelen in 'sHertogenbosch of een bezoek aan het mooie natuurgebied 'De Steendeert'? Vanuit Ophemert allemaal prima te doen. In dit leuke gemoedelijke dorp worden alle deze mooie dingen dicht bij elkaar gebracht, je zit er binnen een mum van tijd.

Ontwikkelaar

www.boltongroep.nl

Aannemer

www.boltongroep.nl

Makelaar

Herman Kuijkstraat 62
4191 AL Geldermalsen
T. 0345 - 58 80 90
www.vkvg.nl